O nama

Since 2023

Kao sjajna biserna perla u luksuznom nakitu, koja odvaja svojim šarmom i posebnosti, tako i nad gradom u velelepnom zdanju, nalik palati, uzdiže se i ovaj dragulj – naša stasita ljepotica “Vila Perla”.

Ponosni smo što našim dragim gostima možemo otvoriti vrata i ponuditi sljedeće sadržaje: prvenstveno dobrodošlicu u naša četiri jednosobna stana sa odvojenim kupatilima, kuhinjama i zasebnim terasama kao i dvije delux sobe. Opremljeni smo i dodatnim krevecima za mališane u skoro svim sobama. Enterijer, kao i eksterijer je modernog i funkcionalnog dizajna. Cijeli nas kompleks je klimatizovan, pokriven jakom wi-fi mrežom, flat(lcd) tv-om, i video nadzorom.


Obezbijedili smo vam takođe i podzemni (garažni) parking. Bonus vašoj sigurnosti je diskretni box sef (siguronosna kutija), za odlaganje i čuvanje ključeva. O svakom detalju smo brinuli i vodili računa, da vam boravak kod nas ispiše i ovjekoviječi najljepše uspomene. Možda sa krovne terase sa fantastičnim, panoramskim pogledom na grad, ili hercegovačku Gračanicu (Crkvinu), mostove i rijeku, izbor je vaš. Nalazimo se na samo par minuta hoda od centra grada, a opet izolovani na mirnom mjestu, gdje možete uživati svim čulima, o čemu svjedoči i naša visoka recenzija na Booking-u.

Domaćinsku i srdačnu dobrodošlicu želi vam vaša “Vila Perla”

Vaki Grubač

Vlasnik

Info i rezervacije

+387 65 564 602

Adresa

Nevesinjska 1a, 89 101 Trebinje

Email adresa

vilaperla2023@gmail.com