Sobe

aaaasadržaji

Šta dobijate?

Vila Perla u svom sastavu ima dvije sobe u kojima dominiraju udobni francuski ležajevi. Svaka soba ima odvojeno kupatilo, što pruža privatnost i udobnost gostima. Sobe su klimatizovane, tako da se temperatura može podešavati prema željama gostiju, osiguravajući ugodnu atmosferu tokom boravka. Uz to, jaka wi-fi mreža je dostupna u cijeloj vili za brz i pouzdan pristup internetu. Peškiri i posteljina su obezbijeđeni tako da gosti ne moraju brinuti o tome. Sve prostorije vile se održavaju u besprijekornoj čistoći kako bi gosti imali ugodno i higijensko iskustvo boravka.

Gosti imaju mogućnost korištenja krovne terase. Ovdje se gosti mogu opustiti, uživati u svježem zraku i panoramskom pogledu na okolinu. Krovna terasa je idealno mjesto za romantične trenutke i opuštanje.

Za goste koji dolaze sopstvenim vozilom, pobrinuli smo se za besplatan parking u podzemnoj garaži objekta, čime se olakšava pristup i bezbjedno čuvanje automobila tokom boravka. Vila Perla je pod video nadzorom, što će dodatno pojačati vašu sigurnost.

Info i rezervacije

+387 65 564 602

Adresa

Nevesinjska 1a, 89 101 Trebinje

Email adresa

vilaperla2023@gmail.com