Ponuda

U ponudi imamo 4 apartmana i dvije sobe

Apartmani

sadržaji

Šta dobijate?

Vila Perla ima 4 apartmana u svojoj ponudi, a svaki apartman se sastoji od dnevnog boravka sa kaučom na razvlačenje, spavaće sobe sa velikim bračnim krevetom, čajne kuhinje, kupatila i prostorane terase. Svaki apartman može ugostiti do 4 odrasle osobe, a postoji i mogućnost dodavanja pomoćnog kreveca za djecu.

Apartmani su opremljeni jakom Wi-Fi mrežom kako biste bili povezani tokom svog boravka i klimatizovani kako bi temperatura uvijek bila optimalna. Svaki apartman posjeduje kablovsku i TV sa flat-screen ekranom, tako da možete uživati u brojnim programima tokom odmora. Čista posteljina i peškiri su takođe obezbeđeni. U kupatilu će vam biti dostupna kozmetika za ličnu higijenu.

Besplatan parking je obezbeđen u podzemnoj graži vile, pod video nadzorom, tako da se ne morate brinuti o pronalaženju parkinga za svoje vozilo. Bonus vašoj sigurnosti su mali box sefovi za ključeve u haustoru vile.

Ukratko, apartmani u Vili Perla su opremljeni svim potrepštinama koje vam mogu zatrebati tokom boravka.

Sobe

sadržaji

Šta dobijate?

Vila Perla u svom sastavu ima dvije sobe u kojima dominiraju udobni francuski ležajevi. Svaka soba ima odvojeno kupatilo, što pruža privatnost i udobnost gostima. Sobe su klimatizovane, tako da se temperatura može podešavati prema željama gostiju, osiguravajući ugodnu atmosferu tokom boravka. Uz to, jaka wi-fi mreža je dostupna u cijeloj vili za brz i pouzdan pristup internetu. Peškiri i posteljina su obezbijeđeni tako da gosti ne moraju brinuti o tome. Sve prostorije vile se održavaju u besprijekornoj čistoći kako bi gosti imali ugodno i higijensko iskustvo boravka.

Gosti imaju mogućnost korištenja krovne terase. Ovdje se gosti mogu opustiti, uživati u svježem zraku i panoramskom pogledu na okolinu. Krovna terasa je idealno mjesto za romantične trenutke i opuštanje.

Za goste koji dolaze sopstvenim vozilom, pobrinuli smo se za besplatan parking u podzemnoj garaži objekta, čime se olakšava pristup i bezbjedno čuvanje automobila tokom boravka. Vila Perla je pod video nadzorom, što će dodatno pojačati vašu sigurnost.

Podzemna garaža

Za goste vile smo omogućili besplatan parking u podzemnoj garaži u sklopu vile kako bi njihov automobil bio osiguran.

Video nadzor

Video nadzor objekta pruža dodatnu sigurnost i zaštitu gostima tokom njihovog boravka, osiguravajući im mir i privatnost.

Panoramski pogled

Panoramski pogled na Hercegovačku gračanicu, mostove i gradsku jezgru, beskrajnom ljepotom oduzima dah.

Krovna terasa

Osjećajte se kao da dodirujete nebo dok se divite ikoničnim lokalnim znamenitostima sa krovne terase dok ispijate vaš omiljeni aperitiv.

Info i rezervacije

+387 65 564 602

Adresa

Nevesinjska 1a, 89 101 Trebinje

Email adresa

vilaperla2023@gmail.com